Un nou serviciu disponibil la Stațiile de Plată SelfPay: plata ratelor pentru creditele Ocean Credit

Localizate în peste 2.000 de localități din România, Stațiile de Plată SelfPay permit plata facturilor, reîncarcărea cartelelor de mobil, plata ratelor la credite, plata taxelor şi impozitelor şi a altor 260 de servicii naționale și locale. Iar această listă continuă să crească.

Recent am adăugat un nou serviciu disponibil la Stațiile de Plată SelfPay: achitarea ratelor creditelor Ocean Credit.

Cum funcționează plata ratelor Ocean Credit la Stațiile de Plată SelfPay?

La fel ca orice alt serviciu integrat cu SelfPay, plata ratelor Ocean Credit este simplă și rapidă. Clienții Ocean Credit își pot achita ratele cash la oricare dintre Stațiile de Plată SelfPay din țară, doar selectând secțiunea Rate Credite, iar apoi butonul denumit Ocean Credit.
După ce selectează Ocean Credit, clienții vor fi rugați, într-un nou ecran, să introducă numărul contractului lor de credit și ultimele 5 cifre ale CNP-ului.
Dacă au de primit rest, clienții vor primi pe chitanţă un cod de rest care conţine această sumă rămasă. Acest bon de rest poate fi utilizat ulterior pentru a achita alte servicii prin intermediul oricărei Staţii de Plată SelfPay – ca de exemplu, facturi de gaz, electricitate, telefonie mobilă, gift carduri, taxe, rovinietă și multe altele.
Alternativ, clienții Ocean Credit vor putea păstra acest bon de plată pentru a achita o parte din factura scadenței viitoare a creditului lor.
Atunci când clienții nu optează pentru primirea restului pe chitanţa emisă de Staţia de Plată SelfPay, aceștia vor regăsi restul sumei achitate în contul lor Ocean Credit. Cu alte cuvinte, la următoare scadență, vor avea de plată o sumă mai mică, scăzând acel rest de plată anterior.
Integrarea plății cash a ratelor Ocean Credit la Stațiile de Plată SelfPay permite chiar și acelor clienți care folosesc mai rar telefonul, cardul sau contul bancar să rămână la zi cu plățile lor, oriunde s-ar afla în țară.

Ce este Ocean Credit și ce servicii oferă?

Înființat în 2015, Ocean Credit este un IFN care oferă românilor din toate colțurile tării rezervele de bani de care aceștia au nevoie.
Propunând un proces de aplicare 100% online și având costuri reduse cu birourile fizice, Ocean Credit oferă împrumuturi rapide românilor, la prețuri minime.
În funcție de datele lor financiare de la Biroul de Credit și ANAF, aplicanții la creditele Ocean Credit se pot încadra pentru oricare dintre următoarele trei tipuri de credite:
• Creditul Coral, care oferă românilor până la 12.000 lei direct pe card, rambursabili între 6-24 luni. Numărul de rate rămâne la alegerea clientului, în funcție de ritmul confortabil lui.
Linia de credit Delfin, care oferă până la 9.000 de lei direct pe card, rambursabili în 12 luni. Fiind o linie de credit, împrumutul primit este ca o pușculiță de bani din care clientul poate retrage oricând și de câte ori vrea banii de care are nevoie, plătind doar pentru zilele în care îi folosește.
Creditul online simplu Pinguin, care oferă românilor până la 4.500 de lei direct pe cardul propriu, sumă rambursabilă în 6 luni. Fiind alocat pe o perioadă mai scurtă de timp, creditul Pinguin este perfect pentru a achita orice fel de urgențe.