Gift Cards & Games

Cumpără conturi Steam de la Stațiile de Plată SelfPay. Steam este o platformă de distribuție digitală a jocurilor video ce permite utlizatorilor să cumpere și să utilizeze jocurile pe calculator.
Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay

Cumpără de la Stațiile de Plată SelfPay diverse licențe digitale pentru jocuri. Licențe Jocuri este o platformă de distribuţie a licenţelor digitale pentru jocuri ce funcţionează pe: Steam, Origin, UPlay, Battle.net, XBOX, Play Station, Nexon, NcSoft.
Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay

Cumpără prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay vouchere XBox. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără puncte (Riot Points) in League of Legends de la Stațiile de Plată SelfPay.
Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay

Cumpără puncte (Apex Coins) in APEX de la Stațiile de Plată SelfPay.
Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay

Cumpără prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay abonamente si vouchere pentru Nintendo.  Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay abonamente si vouchere pentru PlayStation.  Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay abonamente si vouchere pentru iTunes. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără Gift Carduri Amazon prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay.  Sunt disponibile Gift Carduri în valoare de: 15, 25, 50 și 100 euro și pot fi folosite pe www.amazon.de.  Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără jocul Fortnite de la Stațiile de Plată SelfPay.  Acesta este disponibil pentru platformele: PC, Xbox One, PS4 si Nintendo Switch. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără jocul Minecraft de la Stațiile de Plată SelfPay. Acesta este disponibil in 4 ediții: ‘Windows 10 Edition’, ‘Java Edition’, ‘XBOX Live Key’ si ‘Story Mode’. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.