SelfPay MOBILizează întreaga familie de la mic la mare!

Fie ca plătești facturile de utilități, că îți reîncarci cartela prepaid sau că îți cumperi jocul preferat participi automat la tragerea la sorți lunară. Descarcă gratuit aplicația mobilă SelfPay! Mai multe tranzactii la Stațiile de Plată SelfPay, iti aduc mai multe sanse de castig! In plus, ai pana la 50% reducere la produsele Philips de pe www.philips.ro/SelfPay

 

Ai cel putin 127 de sanse sa castigi! Intra in campanie, e simplu!

Descarca gratuit aplicatia mobila SelfPay! Mai multe tranzactii la Stațiile de Plată SelfPay, iti aduc mai multe sanse de castig!

Fii Dinamic

Plateste-ti facturile la Stațiile de Plată SelfPay, acumuleaza lunar 1.000 de puncte si poti castiga in fiecare luna unul dintre cele 27 de Premii Dinamic: Robot de bucatarie Philips, Multicooker Philips sau Aparat pentru sendvisuri Philips.

 

Fii Smart

Reincarca-ti cartela prepaid la orice Statie de Plata SelfPay, acumuleaza 500 de puncte lunar si poti castiga lunar unul dintre cele 45 de Vouchere  SelfPay – Smart, in valoare de 35 de lei fiecare.

 

Fii Campion

Cumpara-ti jocul preferat de la orice Statie de Plata SelfPay, acumuleaza 500 de puncte lunar si poti castiga lunar unul dintre cele 45 de Vouchere  SelfPay –Campion, in valoare de 50 de lei fiecare.

 

Primesti 50% reducere la produsele Philips

In plus, pentru ca esti client SelfPay ai pana la 50% reducere la produsele Philips disponibile la www.philips.ro/SelfPay

Ce ai de facut?

  1. Accesează www.philips.ro/Selfpay
  2. Alege  produsele dorite
  3. Introdu codul de voucher: SELFPAY2019
  4. Primesti pe loc reducerea
  5. Continuă către plata produselor.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.