SelfPay lansează serviciul de alimentare a conturilor de tranzacționare pentru clienții Tradesilvania la oricare din cele 7.200 de Stații de Plată din România

SelfPay, liderul local al pieței de Stații de Plată de tip self-service, lansează serviciul de alimentare a conturilor de tranzacționare deținute de clienții Tradesilvania.com, platformă premium de investiții în bunuri digitale cu acționariat 100% românesc. Grație parteneriatului încheiat între cele două companii, utilizatorii platformei crypto Tradesilvania își pot alimenta instant conturile de tranzacționare la oricare din cele peste 7.200 de Stații de Plată SelfPay din România, pentru a achiziționa ulterior bunuri digitale.

Procesul de alimentare a unui cont de tranzacționare în monedă digitală, deschis pe platforma Tradesilvania, este similar cu cel de alimentare a contului bancar sau cu plata unei rate, identificarea plătitorului realizându-se pe baza scanării codului de bare sau prin introducerea codului unic de tranzacționare în ecranul Stației de Plată.

Parteneriatul dintre SelfPay și Tradesilvania aduce bunurile digitale și tranzacțiile blockchain mai aproape de publicul român. Stațiile de Plată SelfPay sunt amplasate în marile rețele de retail modern, în centre comerciale, piețe, benzinării, magazine de proximitate, în sedii ale instituțiilor financiare partenere, dar și în primării și alte instituții publice. Astfel, SelfPay oferă clienților Tradesilvania posibilitatea de a-și alimenta cu numerar conturile de tranzacționare în monedă digitală (criptomonede) în locațiile în care obișnuiesc să-și plătească și facturile, ratele la credite, rovinieta sau alte servicii de care beneficiază.

După recenta lansare a aplicației mobile SelfPay Now, prin care am adus o funcționalitate nouă și unică pe piața europeană, respectiv alimentarea cu numerar instant a oricărui card emis în România, azi facem un nou pas într-o zonă prioritară pentru noi: digitalizarea numerarului. De data aceasta, vorbim despre alimentarea cu numerar a conturilor de tranzacționare în monedă digitală. Suntem mândri că o companie 100% românească, așa cum este SelfPay, se află în avangarda procesului de digitalizare a numerarului, proces care va transforma profund economia viitorului. Conform estimărilor, în România există azi peste un milion de investitori în criptomonede. Pentru oricare dintre ei, acest nou parteneriat semnat cu Tradesilvania asigură un acces mai facil și in siguranta la servicii”, a declarat Adrian Badea, CEO al Selfpay.

Suntem încântați să punem bazele unei noi colaborări pentru dezvoltarea infrastructurii crypto în România. Piața monedelor digitale a captat interesul unui public larg, iar cererea din partea consumatorilor continuă să crească. Prin acest parteneriat fructificăm investițiile în infrastructură și dezvoltare din ultimii patru ani, similare cu cele ale partenerului nostru SelfPay. Acest lucru ne permite să facilităm tranzacții instant de alimentare în condiții de securitate maximă”, afirmă Răzvan Moldovan, Cofondator Tradesilvania.

SelfPay și Tradesilvania și-au propus ca obiectiv comun democratizarea accesului la bunurile digitale și educarea unei noi generații de investitori în bunuri digitale. Fluxul rapid de compensare răspunde nevoilor consumatorilor, care, conform celui mai recent studiu IPSOS cu privire la adopția criptomonedelor în România, preferă în proporție de 21% alimentarea directă și rapidă a contului personal pe platformele de profil, cum este Tradesilvania.

Implementarea acestui flux de alimentare a contului de tranzacționare cu ajutorul rețelei de Staţii de Plată SelfPay este reprezentativă pentru misiunea platformei Tradesilvania de a promova educația financiară și a dezvolta digitalizarea finanțelor. Prin parteneriatul dintre SelfPay și Tradesilvania ecosistemul de bunuri digitale și blockchain din România se apropie mai mult de așteptările clienților, urmând a-și continua dezvoltarea accelerată în spațiul local și european.