Peste 6.500 puncte noi de plată a tarifelor pentru permisele de ședere și a documentelor de călătorie pentru străini, puse la dispoziția cetățenilor de CEC Bank în asociere cu SelfPay

București, 14.01.2021 Tarifele ce reprezintă contravaloarea permiselor de ședere și a documentelor de călătorie pentru străini se pot plăti din luna ianuarie prin intermediul celor peste 5.500 de Stații de Plată SelfPay, precum și prin cele peste 1.000 de unități CEC Bank.

Plata acestor tarife este posibilă în baza parteneriatului dintre SelfPay și CEC Bank pentru furnizarea către Compania Națională “Imprimeria Naționala” de servicii de încasare a contravalorii pașapoartelor, permiselor de ședere temporară și a documentelor de călătorie pentru cetățenii străini.

 

Plata contravalorii permiselor de ședere și a documentelor de călătorie pentru străini se poate realiza în cea mai mare rețea națională de Stații de Plată self-service. Această facilitate permite efectuarea de plăți în deplină siguranță pentru cetățeni, permițându-le să evite aglomerația și contactul cu alte persoane. Tot ce trebuie să facă o persoană care dorește să achite taxe și tarife este să meargă la cea mai apropiată Stație de Plata SelfPay, să-și introducă datele necesare, plata fiind imediat înregistrată.

 

Facilitatea este disponibilă în toate cele 1.010 unități CEC Bank și la cele peste 5.500 de Stații de Plată SelfPay, amplasate în peste 1.000 de localități din țară. Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7.

 

“Participăm ȋn continuare la procesele de digitalizare ale organizațiilor precum și ale autorităților publice centrale sau locale, diversificând în același timp și portofoliul de servicii la care clienţii noștri au acces. În special în această perioada dificilă, rețeaua noastră, cu cele peste 5.500 de Stații de Plată, reprezintă o modalitate de plată rapidă, sigură și la îndemâna oricui, care permite utilizatorilor să rămână în siguranță, limitând interacțiunea cu alte persoane în procesul de efectuare a plăților”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

 

SelfPay deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România. În prezent, rețeaua SelfPay numără mai mult de 5.500 de Stații de Plată, cu peste 170 de servicii disponibile. Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour), centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

 

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de peste 36 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru din 2020.

 

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).