SelfPay și ECOAQUA anunță un nou parteneriat prin care locuitorii județelor Călărași și Ialomița își pot plăti facturile într-un mod simplu, interactiv și rapid, prin peste 4.400 de Staţii de Plată

SelfPay, cel mai mare jucător local al pieței de Stații de Plată de tip self-service, şi ECOAQUA S.A., operator regional de apă și canalizare în județele Călăraşi şi Ialomiţa, anunță semnarea unui parteneriat strategic.

Astfel, locuitorii din județele Călărași și Ialomița, abonați ai ECOAQUA, își pot plăti facturile de apă și canalizare într-un mod rapid și modern prin intermediul rețelei SelfPay.

Clienţii Ecoaqua trebuie doar să caute cea mai apropiată Staţie de Plată SelfPay și să efectueze plata simplu, sigur și rapid. Serviciul este gratuit, consumatorii nefiind condiţionaţi de plata unor comisioane suplimentare, iar cele mai apropiate Staţii de Plată SelfPay pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.selfpay.ro,  secţiunea „Localizare”.

În prezent, ECOAQUA are 57.655 clienți în județele Călărași și Ialomița, iar în 2020 numărul va ajunge la 74.500 clienți, după ce 13 localități vor fi preluate în operarea companiei de apă și canalizare.

SelfPay deține o rețea de peste  4.400 de Staţii de Plată, 120 dintre acestea fiind amplasate în județele Călărași și Ialomița, în retelele Profi, Mega Image, La Doi Paşi, precum și în magazinele de proximitate.

Locuitorii din cele două județe își pot plăti în rețeaua de Staţii de Plată SelfPay, pe lângă serviciile de alimentare cu apă și de canalizare, peste 120 de servicii din sectoare tot mai diverse, de la utilități, telecomunicații, la bilete de acces la evenimente, bilete de călătorie, monedă electronică, rovinietă și divertisment.

Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

 

Despre SelfPay

SelfPay deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România. În prezent, reţeaua SelfPay numără mai mult de 4.400 de Staţii de Plată, cu peste 120 de servicii disponibile.

Zebrapay, compania care deţine şi operează brandul SelfPay, a împlinit anul acesta 10 ani de la momentul lansării operaţiunilor pe piaţa locală. De-a lungul celor 10 ani, compania şi-a dezvoltat portofoliul de servicii de plăţi, şi-a extins rețeaua de terminale, iar pentru o diferențiere mai clară față de competiție, a trecut printr-un amplu proces de rebranding în 2018. Astfel, brandul ZebraPay a devenit SelfPay, iar terminalele de plată s-au transformat și au devenit «Stații de Plată SelfPay» care adună într-un singur loc plățile de facturi și achiziționarea de servicii noi.

 

Despre Ecoaqua

ECOAQUA SA Călăraşi a fost creată în 2004, ca operator de apă şi canalizare al judeţului Călăraşi, in anul 2006 extinzându-și aria de operare și in județul Ialomița.  ECOAQUA SA Călăraşi este o societate pe acţiuni, deţinută în totalitate de autorităţile locale. Principalele activități  sunt: furnizarea de apă potabilă, colectarea și epurarea apelor uzate.

Obiectivul de bază al companiei este indeplinirea cerinţelor clienţilor săi în ceea ce priveşte asigurarea din punct de vedere cantitativ şi calitativ a serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare și de dezvoltare a infrastructurii astfel incat fiecare cetațean din aria de operare sa benefecieze de aceste servicii.