DESPRE NOI

CINE SUNTEM

SelfPay este compania fondată în anul 2009, care oferă o metodă simplă şi rapidă de efectuare a plăţilor electronice prin cea mai mare rețea de terminale de tip self-service din România.

În România, peste 7,4 milioane de oameni depind lunar de cel puțin două-trei servicii de utilități care, desigur, trebuie plătite periodic. În acest context, un sistem de plată accesibil, sigur și ușor de folosit nu e doar o conveniență, ci o nevoie reală de a avea la îndemână plata facturilor cu doar câteva atingeri de ecran.

În acest context am pornit în 2009 sub brandul SelfPay, cu gândul de a face viața mai ușoară tuturor celor care au de plătit diferite servicii de care beneficiază, indiferent că e vorba de televiziune, internet, telefonie sau alte categorii. Știam că tehnologia este cuvântul de ordine atunci când vine vorba de plăți, așa că ne-am asigurat că terminalele noastre ofereau acces simplu, securizat și rapid clienților noștri.

La finalul lui 2017, am ajuns să avem peste 2.900 de terminale active prin intermediul cărora clienții noștri aveau acces la mai mult de 100 de servicii. În 2017, cele peste 7 milioane de tranzacții procesate pe parcursul anului ne-au confirmat că serviciile pe care le aducem mai aproape de oameni chiar schimbă ceva și că am reușit să câștigăm încrederea a milioane de clienți care ajung să folosească serviciile noastre.

Tot la sfârșitul anului 2017, am hotărât că este nevoie de o schimbare și am decis să începem un proces de rebranding pentru că ne dorim să rămânem mereu cu un pas înainte față de ce se întâmplă în jurul nostru.

Din primele luni ale lui 2018 am devenit SelfPay, un serviciu care oferă clienților o abordare omni-channel pentru a le întâlni cât mai eficient nevoile. Terminalele de plată s-au transformat și ele și au devenit Stații de Plată SelfPay care adună într-un singur loc plățile de facturi și achiziționarea de servicii. Toate prin doar câteva atingeri de ecran.

Indiferent de metoda de plată preferată (cu numerar, cu cardul, prin aplicații mobile, coduri QR, etc.), clienții Selfpay au acces 24/7 la tehnologie modernă și servicii de cea mai bună calitate.

Ne dorim ca viitorul plăților să arate mai sigur, mai modern și mai adaptat nevoilor clienților, așa că vom continua să dezvoltăm servicii care să facă viața oamenilor mai bună, iar achitarea de facturi să nu mai fie privită ca un moment consumator de timp și stresant. În fond, timpul liber se numără printre micile bucurii care ne fac viața mai frumoasă, așa că îl merităm din plin.

VALORILE NOASTRE

Credem mult în ceea ce facem și construim totul pe baza unor lucruri esențiale pentru noi:

ÎNCREDERE
Oferim clienților noștri servicii de calitate pe care se pot baza
ONESTITATE
Oferim clienților noștri transparență și securitate la fiecare nivel
APROPIERE
Oferim clienților noștri servicii la îndemână și suportul de care au nevoie
CREATIVITATE
Oferim clienților noștri servicii inovatoare care să le facă viața mai ușoară
AGILITATE
Oferim clienților noștri servicii mereu adaptate celor mai noi tehnologii
PASIUNE
Oferim clienților noștri servicii în dezvoltarea cărora ne-am implicat cu totul
20386267

Plăți efectuate
+8.000

Stații de Plată
în toată țara
+170

Servicii locale și naționale
+1.000

Localități acoperite

De încredere

Reîncărcare electronică

Încarcă direct cu credit sau opţiuni cartela de telefon mobil de la Stația de Plată SelfPay.
Poți plăti cu numerar sau bon rest SelfPay

Reîncărcare electronică

Încarcă direct cu credit sau opţiuni cartela de telefon mobil de la Stația de Plată SelfPay.
Poți plăti cu numerar sau bon rest SelfPay

Reîncărcare electronică

Încarcă direct cu credit cartela de telefon mobil de la Stația de Plată SelfPay.
Poți plăti cu numerar sau bon rest SelfPay

Tehnologie de ultimă oră

Sistemul SelfPay este găzduit într-o infrastructură securizată privată, cu capacitate de procesare de până la 1.000 de tranzacții pe secundă. Serverul principal este conectat în siguranță prin VPN cu toţi furnizorii de servicii: companii de telecomunicații, companii de utilități etc. Sistemul nostru de back-office include raportarea în timp real, management de la distanţă, reconcilierea automată a tuturor tranzacțiilor, etc, dar şi module personalizate la cererea partenerilor noştri.