De acum ai mai multe premii si mai multe sanse de castig cu aplicatia SelfPay!

Am lansat o noua versiune a aplicatiei SelfPay! Si mai avem o veste buna pentru tine: ai mai multe sanse de castig si mai multe premii, deoarece am prelungit perioada Campaniei “Pune-ti telefonul la treaba si SelfPay te premiaza”  pana la 15 ianuarie 2019!

Bine de stiut!

In  noua  versiune a aplicatiei vezi in orice moment cate sanse de castig ai la tragerile la sorti pentru toate tipurile de premii puse in campanie!
Astfel, pentru a te califica la participarea la tragerile la sorti, trebuie sa acumulezi puncte dupa cum urmeaza:

 

Minimum 500 de puncte

pentru tragerile la sorti pentru premiile bilunare, in perioada de referinta a fiecarei trageri la sorti. La fiecare 500 de puncte acumulate peste pragul minim, in perioada de referinta a fiecarei trageri la sorti,   primesti cate o sansa in plus la tragerea la sorti (ex. 1.000 de puncte = 2 sanse, 1.500 = 3 sanse etc.)

 

Minimum 1.200 de puncte

pentru tragerile la sorti pentru premiile lunare, in perioada de referinta a fiecarei trageri la sorti. La fiecare 1.200 de puncte acumulate peste pragul mimin, in perioada de referinta a fiecarei trageri la sorti, primesti  cate o sansa in plus la tragerea la sorti (ex. 2.400 de puncte = 2 sanse, 3.600 = 3 sanse etc.)

 

 

Minimum 5.000 de puncte

pentru tragerea la sorti pentru Marele premiu, in toata perioada campaniei. La fiecare 5.000 de puncte acumulate peste pragul minim  primesti cate o sansa in plus la tragerea la sorti  (ex. 10.000 de puncte = 2 sanse, 20.000 = 4 sanse etc.)

 

 

 

Ai acces direct  din pagina de profil la butoanele de plata din aplicatie, vizualizarea platilor tale, scanare bon si la Stațiile de Plată SelfPay!

Si chiar daca unele lucruri s-au schimbat, sa te califici este la fel de simplu: vii la orice Statie de Plata SelfPay, platești orice servicii disponibile aici, acumulezi puncte și poți castiga o mulțime de premii!