Castiga si vara asta cu SelfPay!

Fie ca platesti facturile de utilitati, iti reincarci cartela prepaid sau iti cumperi jocul preferat participi automat la tragerea la sorti lunara. Descarca gratuit aplicatia mobila SelfPay! Mai multe tranzactii la Statiile de Plata SelfPay, iti aduc mai multe sanse de castig!

Ai cel putin 35 de sanse sa castigi! Intra in campanie, e simplu!

Descarca gratuit aplicatia mobila SelfPay! Mai multe tranzactii la Statiile de Plata SelfPay, iti aduc mai multe sanse de castig!

  • Plateste-ti facturile la Statiile de Plata SelfPay, acumuleaza lunar 1.000 de puncte si poti castiga in fiecare luna unul dintre cele 16 Premii Dinamic: Vouchere SelfPay, Robot de bucatarie Philips sau Aparat pentru sandvisuri Philips.
  • Reincarca-ti cartela prepaid la orice Statie de Plata SelfPay, acumuleaza 500 de puncte lunar si poti castiga lunar unul dintre cele 10 Vouchere SelfPay – Smart, in valoare de 35 de lei fiecare.
  • Cumpara-ti jocul preferat de la orice Statie de Plata SelfPay, acumuleaza 500 de puncte lunar si poti castiga lunar unul dintre cele 10 Vouchere SelfPay – Campion, in valoare de 50 de lei fiecare.

Verifica regulamentul campaniei