Gift Cards & Games

Plătește ȋn numerar pe internet, fără cont bancar sau card de credit. Cumpară coduri Paysafecard și alimentează-ți contul mypaysafecard direct de la Stațiile de Plată SelfPay.
Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără conturi Steam de la Stațiile de Plată SelfPay. Steam este o platformă de distribuție digitală a jocurilor video ce permite utlizatorilor să cumpere și să utilizeze jocurile pe calculator.
Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay

Cumpără de la Stațiile de Plată SelfPay diverse licențe digitale pentru jocuri. Licențe Jocuri este o platformă de distribuţie a licenţelor digitale pentru jocuri ce funcţionează pe: Steam, Origin, UPlay, Battle.net, XBOX, Play Station, Nexon, NcSoft.
Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay

Cumpără prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay vouchere Netflix. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay vouchere Google Play. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay vouchere XBox. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără puncte (Riot Points) in League of Legends de la Stațiile de Plată SelfPay.
Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay

Cumpără puncte (Apex Coins) in APEX de la Stațiile de Plată SelfPay.
Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay

Cumpără prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay abonamente si vouchere pentru Nintendo. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay abonamente si vouchere pentru PlayStation. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay abonamente si vouchere pentru iTunes. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără Gift Carduri Amazon prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay. Sunt disponibile Gift Carduri în valoare de: 15, 25, 50 și 100 euro și pot fi folosite pe www.amazon.de. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără jocul Fortnite de la Stațiile de Plată SelfPay. Acesta este disponibil pentru platformele: PC, Xbox One, PS4 si Nintendo Switch. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

Cumpără jocul Minecraft de la Stațiile de Plată SelfPay. Acesta este disponibil in 4 ediții: ‘Windows 10 Edition’, ‘Java Edition’, ‘XBOX Live Key’ si ‘Story Mode’. Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay.

La Stațiile de Plată SelfPay poti achita abonamentul BOOSTEROID. BOOSTEROID este primul serviciu de gaming în cloud, lansat în ţara noastră. Peste 200 de jocuri printre care amintim Fortnite, World of Tanks, Call of Duty pot fi jucate de pe orice computer, laptop sau tabletă care are o conexiune bună la internet.

Poţi plăti cu: numerar, bon de rest sau aplicaţia mobilă SelfPay